+355694070104 info@start.com.al

Rreth Nesh

Kevuci shpk është kompani e re në tregun vendas të hidrokarburave, e cila kryesisht tregton produktet e naftës, benzinës dhe gazit {LPG} me pakice.

Objektivat

Duke parë ecurinë e deritanishme të shoqërisë e cila është goxha e kënaqshme dhe stabilizimin e një rezultati të caktuar, Start Oil është  fokusuar

Misioni

“Të plotësojmë kërkesat dhe nevojat e klientëve për cilësi të lartë dhe disponibilitet e shpejtësi në shërbim, duke u kujdesur në çdo hap për ndikimin në mjedis.”

Kartat Elektronike

Loyalty Card

Loyalty Card: Sherben per klientet qe paguajne me leke ne dore. Per cdo rimbushje me karburant Kompania Start Oil dhuron 1.5 % te rimbushjes falas.

Tolloni Elektronik

Tolloni Elektronik: Eshte nje karte klienti me parapagese. Per rimbushjen e kesaj karte mund te paguhet me ane te bankes apo ne pikat e karburantit, atje ku klienti e ka me te thjeshte. Per çdo rimbushje perfitohet zbritje ne cmim, ne varesi te sasise se paguar. Tani me Tolloni Elektronik klientet skane me nevoje te kene kesh me vete sa here hyne ne nje pike karburanti, dhe mundet te planifikojne me mire sasine qe do te shpenzojne.

Gold Card

Loyalty Card: Sherben per klientet qe paguajne me leke ne dore. Per cdo rimbushje me karburant Kompania Start Oil dhuron 1.5 % te rimbushjes falas.

Suport

Per c’do problem ose parqatsi mos hezitoni te na kontaktoni ne numrin e telefonint (+355694070104) ose ne e-mail ( info@start.com.al ).

Shitje me Shumice

Kevuci shpk është kompani e re në tregun vendas të hidrokarburave, e cila kryesisht tregton produktet e naftës, benzinës dhe gazit {LPG} me pakice.

Shitje me Pakice

Kevuci shpk është kompani e re në tregun vendas të hidrokarburave, e cila kryesisht tregton produktet e naftës, benzinës dhe gazit {LPG} me pakice.

Gaz

Kevuci shpk është kompani e re në tregun vendas të hidrokarburave, e cila kryesisht tregton produktet e naftës, benzinës dhe gazit {LPG} me pakice.

Pajtoni Center

  • Kapaciteti Depozitave 100%
  • Bote Ne Dispozicion 100%
  • Staf 100%