+355694070104 info@start.com.al
Objektivat

Objektivat

Duke parë ecurinë e deritanishme të shoqërisë e cila është goxha e kënaqshme dhe stabilizimin e një rezultati të caktuar, Start Oil është  fokusuar që të ketë një rritje akoma më të madhe nga të ardhurat e shitjeve dhe zgjerimin e metejshem të saj, duke arritur disa...
Stafi

Stafi

Shoqëria përbëhet nga një stukturë punonjësish e mirorganizuar, ku secila hallkë e funksionit bashkëvepron me tjetrën. Hierarkia kompanisë përbëhet nga administratori i cili i ka ndarë detyrat përkatësisht/qartë për 4 manaxherët e tij, të trajnuar...

Stafi

Shoqëria përbëhet nga një stukturë punonjësish e mirorganizuar, ku secila hallkë e funksionit bashkëvepron me tjetrën. Hierarkia kompanisë përbëhet nga administratori i cili i ka ndarë detyrat përkatësisht/qartë për 4 manaxherët e tij, të trajnuar...

Rreth Nesh

Kevuci shpk është kompani e re në tregun vendas të hidrokarburave, e cila kryesisht tregton produktet e naftës, benzinës dhe gazit {LPG} me pakice. Operon në tregun shqiptar per rreth 1 vit e gjysmë, kohë kjo jo shumë e gjatë, por e mjaftueshme për një kompani qëe...